Solosalg


Når du vil sælge

- uden at sælge ud...


Har du tænkt på, at når du er soloselvstændig, så er du også solosælger?


Det betyder, at du ikke bare er administrerende direktør og produktionschef i dit firma - du er også øverste salgschef. Og samtidig er du ekspedienten, der i yderste led sørger for at hjælpe kunderne til det rigtige køb og levere en god serviceydelse. Så kunderne får lyst til at komme igen.


Den tanke gør det måske lidt sjovere at sælge... for det er ikke altid lige sjovt at skulle være sin egen solosælger.

Men det er frem for alt vigtigt at handle i forhold til salg og markedsføring. For hvis du intet foretager dig, overlader du salget til rene tilfældigheder - og det er jo lidt som at satse på lotteriet. Man kan jo være heldig, men hvad er odds?


Hvis du accepterer, at i DIN forretning er det DIG der styrer og derfor også DIG der bestemmer og tager ansvar for salgsindsatsen, så får du pludselig meget bedre kontrol over din situation.


Det åbner for en positiv måde at anskue salgsarbejdet på:

 

  • salg er jo interesse, empati og omsorg for dine kunder og deres behov.

  • det er jo sjovt, når du selv planlægger og gennemfører dine salgsindsatser - som en helt naturlig del af din forretning. Og lidt sjov skal man da have som soloselvstændig, ikke?

  • du kan arbejde på at udvikle din egen personlige salgs-stil, som kommunikerer sælgende og samtidig er helt i tråd med dine værdier og faglighed - og ikke mindst dine kunders.Sælg mere - uden at sælge ud


Kunne du også godt tænke dig nogle flere - eller større - ordrer, men er du ikke særlig vild med disciplinen "salg" eller den traditionelle rolle som sælger?

ring eller skriv til mig, og book fx en tid til en samtale med 100% fokus på lige netop dig og din forretnings muligheder - og få en skræddersyet plan for dit salgsarbejde. Så bliver det langt mere konkret og slet ikke så svært!


Find styrke i fællesskabet

Måske har du lyst til at udvikle dig sammen med andre solister?
Jeg holder jævnligt kurser, seminarer og workshops, hvor du kan lade dig inspirere sammen med andre i samme situation. Vil du gerne inviteres næste gang, så skriv til mig på super @ solosalg.dk - og kom på postlisten. Jeg lover, at jeg ikke spammer dig med alle mulige ting.

 

Oplæg ud-af-huset

Repræsenterer du en gruppe af soloselvstændige, der godt kunne tænke sig et energifyldt oplæg om solo-salg til et møde, et minikursus, en workshop eller et skræddersyet foredrag, så er du også meget velkommen til at kontakte mig på charlotte @ solosalg.dk eller ringe til mig på telefon +45 2423 9730.

 

Det vil glæde mig, at kunne hjælpe dig!

 

Mange hilsner

Charlotte

 

"du får konkrete værktøjer med hjem"

“Synes du også salg er et nødvendigt onde?

Charlotte Vilsholms workshop ændrer dine begrænsende overbevisninger om salg. Hun krydrer med skønne anekdoter, og du får konkrete værktøjer med dig hjem, som du umiddelbart kan anvende.


Jeg giver mine varmeste anbefalinger."

Charlotte Hyldgaard, mentor

- deltog i workshop

"et rigtig godt arrange-ment"

"Det var et rigtig godt arrangement og jeg fik helt klart noget ud af det.

Charlotte er virkelig god til at formidle budskaberne og gør det hele let at forstå.


Hun har en rigtig god indlevelsesevne og kan meget hurtigt omsætte problemstillinger til mulige løsninger."Pia Olander, webshopejer

- deltog i workshop

"har tjent flere penge"

"No-bullshit vejledning. Selvværdsbooster.

Lykkedes med at turde stille krav.


På grund af Charlottes vejledning har jeg tjent flere penge

og endda med en god følelse i maven."


Lisbeth, freelancer

- rådgivning salg & prissætning