Salgscoach

DU bestemmer,

om folk køber...

Du kan godt sælge

- uden at sælge ud...


Når jeg påstår,  at DU er den vigtigste faktor for, at du får kunder, der køber dit produkt eller din ydelse, så lyder det måske lidt provokerende. Men den erkendelse giver dig faktisk en mulighed for selv at styre din salgsindsats. Og have direkte indflydelse på dit salg.


Den erkendelse sætter dig i stand til at handle. Og handling skal der til. Hvis du intet foretager dig, overlader du salget til rene tilfældigheder - og det er jo lidt som at satse på lotteriet. Man kan jo være heldig, men hvad er odds?


Hvis du derimod accepterer, at i DIN forretning er det DIG der styrer og derfor også DIG der bestemmer og tager ansvar for salgsindsatsen, så får du pludselig meget bedre kontrol over din situation. Det åbner for en ny måde at anskue salgsarbejdet på:

 

Tænk hvis:

  • salg ikke bare var et nødvendigt onde, der skal overstås for at du kan bruge tid på det, du er allerhelst vil?

  • det var sjovt selv at planlægge og gennemføre salgsindsatser - som en helt naturlig del af din forretning?

  • du kunne finde frem til din egen personlige salgs-stil, som kommunikerer sælgende og samtidig er helt i tråd med dine værdier og faglighed?Sælg mere - uden at sælge ud


Kunne du også godt tænke dig nogle flere - eller større - ordrer, men er du ikke særlig vild med disciplinen "salg" eller rollen som sælger?

ring eller skriv til mig, og book fx en tid til en samtale med 100% fokus på lige netop dig og din forretnings muligheder - og få en skræddersyet plan for dit salgsarbejde. Så bliver det langt mere konkret og slet ikke så svært!


Find styrke i fællesskabet

Måske har du lyst til at udvikle dig sammen med andre solister?
Jeg holder jævnligt kurser, seminarer og workshops, hvor du kan lade dig inspirere sammen med andre i samme situation. Vil du gerne inviteres næste gang, så skriv til mig på super @ solosalg.dk - og kom på postlisten. Jeg lover, at jeg ikke spammer dig med alle mulige ting.

 

Oplæg ud-af-huset

Repræsenterer du en gruppe af soloselvstændige, der godt kunne tænke sig et energifyldt oplæg om solo-salg til et møde, et minikursus, en workshop eller et skræddersyet foredrag, så er du også meget velkommen til at kontakte mig på charlotte @ solosalg.dk eller ringe til mig på telefon +45 2423 9730.

 

Det vil glæde mig, at kunne hjælpe dig!

 

Mange hilsner

Charlotte

 

Kunderne siger:

"bliver

bare

bedre"

"Kæmpe tak for hjælpen.


Det bliver bare bedre,

når du er inde over!"


Sune Hansen, webshopejer

- rådgivning og salgstekster

"et rigtig godt arrange-ment"

"Det var et rigtig godt arrangement og jeg fik helt klart noget ud af det.

Charlotte er virkelig god til at formidle budskaberne og gør det hele let at forstå.


Hun har en rigtig god indlevelsesevne og kan meget hurtigt omsætte problemstillinger til mulige løsninger."Pia Olander, webshopejer

- deltog i workshop

"du får konkrete værktøjer med hjem"

“Synes du også salg er et nødvendigt onde?

Charlotte Vilsholms workshop ændrer dine begrænsende overbevisninger om salg. Hun krydrer med skønne anekdoter, og du får konkrete værktøjer med dig hjem, som du umiddelbart kan anvende.


Jeg giver mine varmeste anbefalinger."

Charlotte Hyldgaard, mentor

- deltog i workshop

PR|meter Kommunikation & Kurser - Bygmarken 19, DK-3520 Farum - Tlf. +45 2423 9730  |  Copyright  ©  All Rights Reserved