OM

Fra videnskab til lidenskab

I 2004, hvor jeg startede PRmeter, fokuserede jeg mest på videnskabsjournalistikken og den faglige formidling af naturvidenskaberne. Det skyldtes min store interesse for især nano- og bioteknologisk forskning og min daværende tilknytning til DTU og Øresundsuniversitetet.

Senere udviklede forretningen sig i en anden retning. Videnskabsjournalistikken blev suppleret med helt andre discipliner. Jeg kom med i nogle spændende samarbejder inden for markedsføring og reklame. Her lærte jeg en masse om kommerciel branding, kampagner, visuel identitet og strategisk planlægning.

Det var den perfekte fagligt praktiske overbygning, da jeg i forvejen som kommunikationsuddannet var stærk på det analytiske i forhold til målgrupper, tilrettelæggelse af kommunikation, evaluering og læring.


Hjælper kunderne i mål

I dag har jeg ikke et bestemt fokus på at levere fx tekst, journalistik eller faglig formidling. Jeg leverer gerne "hele pakken" inden for salg, markedsføring og kommunikation for at hjælpe unikke kunder i mål.


Mine kunder omfatter både selvstændige, forskere, medlemsforeninger, organisationer og erhvervsvirksomheder. Opgaverne er derfor meget varierede - også i omfang.


Kræver opgaverne specielle kompetencer, som jeg ikke selv mestrer, samarbejder jeg gerne med andre selvstændige. På den måde kan PRmeter Kommunikation & Kurser skalere op og ned alt efter de aktuelle kunders behov og budget. Det giver maksimal frihed og fleksibilitet - både for mig og kunderne.


Solosalg.dk

Kurser, oplæg og coaching i salg for "salgs-sky", som jeg udbyder via Solosalg.dk, begyndte egentlig på opfordring fra nogle faglige netværksrelationer. Gruppen af "salgs-sky" tæller især akademiske og andre soloselvstændige, der ikke har en handelsrelateret uddannelsesbaggrund. Fælles for mange i denne gruppe er, at de har et stort ønske om at realisere sig selv gennem deres faglige virke. Selvstændigheden handler derfor ikke så meget om at være vækst-iværksættere eller "købmænd", men mere om at udfolde sig i en livsstil med optimale betingelser for faglig kvalitet og frihed i arbejdet.


Det kan være forbundet med ubehag og usat indtræde i rollen som "sælger". Og ingen vil være den irriterende telefonsælger, vi allesammen har hørt fra. Hos Solosalg.dk sætter vi gennem kurser, oplæg og coachingforløb fokus på salgsudfordringer og på sælgeren som en købshjælper. Her handler det om at hjælpe den enkelte til at finde sin naturlige personlige sælgerstil, som harmonerer med hendes værdier. Det handler om at opbygge troværdighed og gode relationer.


Boligpodcasten

Podcast er et lydmedie, som nyder stigende popularitet. Lytterne elsker det, fordi det kan kombineres med mange andre gøremål i vores travle hverdagsliv. Podcast bliver brugt af lytterne som underholdning, til oplysning og uddannelse. Jeg samarbejder med Boligpodcasten, hvor vi både producerer episoder i eget regi (lyt med her: www.boligpodcasten.dk) og producerer nye podcasts for virksomheder og andre, som gerne vil bruge lydmediet til at nå ud til kunder og andre interessenter. Tag gerne kontakt, hvis du selv, din kunde eller din arbejdsgiver overvejer at komme i gang med podcast - det er et medie med mange muligheder.Mange hilsner

Charlotte Vilsholm


Tlf. +45 24239730 * vilsholm[@]prmeter.dk

Netværk, kommunikation og kaffe

Har du lyst til at mødes og tale om muligheder for dig og din forretning? Eller muligt samarbejde?

Så kom forbi kontoret og få en kop kaffe.


Ring til mig på tlf. 24239730 - eller send mig en mail: vilsholm@prmeter.dk.


Jeg glæder mig til at møde dig!


PR|meter Kommunikation & Kurser - Bygmarken 19, DK-3520 Farum - Tlf. +45 2423 9730  |  Copyright  ©  All Rights Reserved